Iedereen die een reservatie maakt bij Sauna oosterhout verklaart zich automatisch akkoord met onze huisregels.
1. Voor het in gebruik nemen van ons saunacomplex dient u eerst een douche te nemen.
2. Kinderen dienen steeds onder toezicht te blijven van een volwassen persoon.
3. Sauna oosterhout heeft het recht om mensen te weigeren om welke reden dan ook.
4. Huisdieren zijn niet toegelaten.
5. Het is verboden in ons complex producten toe te voegen in de jacuzzi.
6. Het is verboden drank en/of eten te gebruiken in de sauna, Turks stoombad, de Infraroodsauna en jacuzzi, je kan dit benutten aan de bar en lounge gedeelte.
7. Als klant bent u zelf verantwoordelijk voor het correcte gebruik van de door Sauna oosterhout ter beschikking gestelde faciliteiten. In geen geval kan Sauna oosterhout aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen, ongelukken, lichamelijke-of materiële schade die veroorzaakt wordt door het gebruik van de door Sauna oosterhout ter beschikking gestelde faciliteiten. Sauna oosterhout zal ten gevolge ook nooit in gebreke gesteld kunnen worden. 
8 Eucalyptus e.d. mag u enkel op de kachel van de sauna gieten, met de door ons klaar gezetten water en lepel. Dit dient u met de lepel toe te dienen aan de achter rand van de kachel om brandgevaar te voorkomen.
9. Om het jacuzzi water op een temperatuur te houden is dit voorzien van een automatisch verwarming. Gewenst is dan ook de deksel enkel te openen tijdens gebruik van de jacuzzi. En te sluiten na gebruik.
10. De directie kan in geen enkel geval verantwoordelijk gesteld worden voor verlies van goederen.
11. Instellingen van de apparatuur worden door de klanten niet gewijzigd. 
12. Wanneer schade aangebracht wordt door het door u gehuurde complex bent u verplicht de herstelling van deze schade te vergoeden.
13. Wij vragen om geen drank en of etenswaar mee te brengen er is een minibar in het complex om eventueel de nodige dranken te benutten.
14. De badjassen en badhanddoeken blijven eigendom van Sauna oosterhout.
15. Wij kunnen ten alle tijden een voorschot vragen (€ 50) voor uw reservatie. Een voorschot kan onder geen beding terug gevorderd worden. Kan eventueel verrekend worden met een cadeaubon voor het saunacomplex of zonnestudio indien de klant op tijd zijn reservatie heeft geannuleerd (min. 24 uur voor de reservatie).
16. De toestellen dienen om te relaxen en niet om te … daarvoor moet u elders zijn.

Bent u niet tevreden zeg het ons, wij zullen indien mogelijk maatregelen treffen. U kan dan reageren op info@saunaoosterhout.nl